Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
Sahovski Klub Napredak

IZVJEŠTAJ SA “22. NAPRETKOVOG BOŽIČNOG TURNIRA U ŠAHU”

IZVJEŠTAJ SA “22. NAPRETKOVOG BOŽIČNOG TURNIRA U ŠAHU”
U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo i Federalnog Ministarstva kulture i sporta, u nedjelju 22.12.2013. godine u kongresnoj dvorani hotela “Saraj” s početkom u 12 sati održan je 22. po redu, tradicionalni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića. Turnir su uz prigodan govor otvorili predsjednik Sportskog društva “Napredak” Sarajevo g-din Mladen Rudež i g-din Stjepan Kljujić.
Više

IZVJEŠTAJ SA 10. ŠAHOVSKOG TURNIRA “SJEĆANJE NA DAMIRA RAŠIĆA”

IZVJEŠTAJ SA 10. ŠAHOVSKOG TURNIRA “SJEĆANJE NA DAMIRA RAŠIĆA”
Povodom sjećanja na prije deset godina tragično nastradalog mladog šahistu, Fide majstora Damira Rašića, u subotu 07. rujna/septembra 2013. godine, u hotelu “Saraj” održan je 10. šahovski turnir “Sjećanje na Damira Rašića”. Turnir su organizirali ŠK “Napredak Sarajevo i ”ŠK “Željezničar” Sarajevo, koji su osigurali prigodan pobjednički pokal i nagradni fond za 10 najbolje plasiranih igrača i 2 specijalne nagrade.
Više

IZVJEŠTAJ SA PREMIJER LIGE BiH U ŠAHU ZA 2013. GODINU

IZVJEŠTAJ SA PREMIJER LIGE BiH U ŠAHU ZA 2013. GODINU
U organizaciji Šahovske Unije Bosne i Hercegovine i tehničkoj organizaciji Šahovskog saveza Kantona Sarajevo u razdoblju od 15.06. do 23.06.2013. godine u Sarajevu je održana Premijer liga BiH u šahu - 12. ekipno natjecanje za seniore u šahu za 2013. godinu. Natjecanje je održano u hotelu “Saraj”, na kojem je nastupilo 10 ekipa po Bergerovom sustavu od 9 kola (svak sa svakim).
Više

IZVJEŠTAJ SA “21. NAPRETKOVOG BOŽIĆNOG TURNIRA U ŠAHU”

IZVJEŠTAJ SA “21. NAPRETKOVOG BOŽIĆNOG TURNIRA U ŠAHU”
U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo i Federalnog Ministarstva kulture i sporta, u nedjelju 23.12.2011. godine u Klubu “Lira” s početkom u 12 sati održan je 21. po redu, tradicionalni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića. Turnir je uz prigodan govor otvorila g-đa Mioljka Kuburović, potpredsjednica Sportskog društva “Napredak” Sarajevo.
Više

IZVJEŠTAJ SA 9. ŠAHOVSKOG TURNIRA “SJEĆANJE NA DAMIRA RAŠIĆA”

IZVJEŠTAJ SA 9. ŠAHOVSKOG TURNIRA “SJEĆANJE NA DAMIRA RAŠIĆA”
Povodom sjećanja na prije devet godina tragično nastradalog mladog šahistu, Fide majstora Damira Rašića, u subotu 08. rujna/septembra 2012. godine, u hotelu “Saraj” održan je 9. šahovski turnir “Sjećanje na Damira Rašića”. Turnir su organizirali ŠK “Napredak Sarajevo i ”ŠK “Željezničar” Sarajevo, koji su osigurali prigodan pobjednički pokal i nagradni fond za 10 najbolje plasiranih igrača i 2 specijalne nagrade za najbolje plasirane igrače ŠK “Napredak Sarajevo i ”ŠK “Željezničar” Sarajevo.
Više

IZVJEŠTAJ SA PREMIJER LIGE BiH U ŠAHU ZA 2012. GODINU

IZVJEŠTAJ SA PREMIJER LIGE BiH U ŠAHU ZA 2012. GODINU
U organizaciji Šahovske Unije Bosne i Hercegovine i tehničkoj organizaciji Šahovskog saveza Republike Srpske u razdoblju od 02.06. do 10.06.2012. godine na Jahorini je održana Premijer liga BiH u šahu - 11. ekipno natjecanje za seniore u šahu za 2012. godinu. Natjecanje je održano u hotelu “Bistrica”, na kojem je nastupilo 10 ekipa po Bergerovom sustavu od 9 kola (svak sa svakim).
Više

20. Napretkov međunarodni božićni turnir u šahu

20. Napretkov međunarodni božićni turnir u šahu
U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, u nedjelju 18.12.2011. godine u Klub restoranu “Lira” s početkom u 12 sati održan je 20. po redu, tradicionalni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića. Turnir je uz prigodan govor otvorio g-din Stjepan Kljujić, bivši član Predsjedništva BiH.
Više

8. turnir “Sjećanje na Damira Rašića”

8. turnir “Sjećanje na Damira Rašića”
Povodom sjećanja na prije osam godina tragično nastradalog mladog šahistu, Fide majstora Damira Rašića, u subotu 10. rujna/septembra 2011. godine, u restoranu “Galeb” na Grbavici održan je 8. šahovski turnir “Sjećanje na Damira Rašića”. Turnir su organizirali ŠK “Napredak Sarajevo i ”ŠK “Željezničar” Sarajevo, koji su osigurali prigodan pobjednički pokal i nagradni fond za 10 najbolje plasiranih igrača i 3 specijalne nagrade.
Više

Nastup ŠK "Napredak" Sarajevo na Premijer ligi BiH u šahu za 2011. godinu

Nastup ŠK
U organizaciji Šahovske Unije Bosne i Hercegovine i suorganizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne u razdoblju od 04.06. do 12.06.2011. godine u Neumu je održana Premijer liga BiH u šahu - 10. ekipno natjecanje za seniore u šahu za 2011. godinu. Natjecanje je održano u hotelu “Zenit”, na kojem je nastupilo 10 ekipa po Bergerovom sustavu od 9 kola (svak sa svakim).
Više

19. Napretkov božični turnir u šahu

19. Napretkov božični turnir u šahu
U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, u nedjelju 19.12.2010. godine održan je 19. po redu, tradicionalni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića, s početkom. Turnir je uz prigodan govor otvorio načelnik Općine Stari Grad g-din Ibrahim Hadžibajrić, na čijem području se nalazi Klub restoranu “Lira”, u kojem se održavao turnir.
Više
<< prethodna1234slijedeća >>Copyright © 2017 SKNapredak.com | Kontakt