Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
IZVJEŠTAJ SA 10. ŠAHOVSKOG TURNIRA “SJEĆANJE NA DAMIRA RAŠIĆA” - Sahovski Klub Napredak

IZVJEŠTAJ SA 10. ŠAHOVSKOG TURNIRA “SJEĆANJE NA DAMIRA RAŠIĆA”

IZVJEŠTAJ SA 10. ŠAHOVSKOG TURNIRA “SJEĆANJE NA DAMIRA RAŠIĆA”

Povodom sjećanja na prije deset godina tragično nastradalog mladog šahistu, Fide majstora Damira Rašića, u subotu 07. rujna/septembra 2013. godine, u hotelu “Saraj” održan je 10. šahovski turnir “Sjećanje na Damira Rašića”. Turnir su organizirali ŠK “Napredak Sarajevo i ”ŠK “Željezničar” Sarajevo, koji su osigurali prigodan pobjednički pokal i nagradni fond za 10 najbolje plasiranih igrača i 2 specijalne nagrade. Na turniru je sudjelovalo 76 natjecatelja iz Bosne Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Izraela i Švicarske; od toga 25 igrača sa titulama i to 7 velemajstora, 2 ženska velemajstora, 6 međunarodnih majstora i 10 FIDE majstora. Nakon odigranih devet kola po švicarskom sustavu, pobijedio je velemajstor Vukić Milan sa osvojenih 7.0 poena, koliko su imali i velemajstori Janković Alojzije, Savić Miodrag, Nabaty Tamir i Šarić Ivan.

Specijalne nagrade su osvojili Kamberović Senad kao najuspješniji igrač ŠK “Željezničar” i Tucaković Mario kao najuspješniji igrač ŠK “Napredak” Sarajevo.


Copyright © 2017 SKNapredak.com | Kontakt