Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
IZVJEŠTAJ SA “23. NAPRETKOVOG BOŽIČNOG TURNIRA U ŠAHU” - Sahovski Klub Napredak

IZVJEŠTAJ SA “23. NAPRETKOVOG BOŽIČNOG TURNIRA U ŠAHU”

IZVJEŠTAJ SA “23. NAPRETKOVOG BOŽIČNOG TURNIRA U ŠAHU”

U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo i Federalnog Ministarstva kulture i sporta, u nedjelju 21.12.2014. godine u kongresnoj dvorani hotela “Saraj” s početkom u 12 sati održan je 23. po redu, tradicionalni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića. Turnir su uz prigodan govor otvorili bivši član predsjedništva BiH g-din Stjepan Kljujić, predsjednik HKD “Napredak” prof. Franjo Topić i predsjednik Sportskog društva “Napredak” Sarajevo g-din Mladen Rudež. Na turniru je sudjelovalo 84 natjecatelja iz Bosne Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, od toga 21 sa međunarodnim titulama. Pored pet velemajstora Predojević Borkija, Dizdarević Emira, Stojanović Dalibora, Savić Miodraga i Vukić Milana, nastupilo je i tri međunarodna majstora i trinaest majstora FIDE. Nakon odigranih devet kola po švicarskom sustavu, pobijedio je velemajstor Vukić Milan sa osvojenih 7.5 poena. Isti broj poena imao je i velemajstor Savić Miodrag, ali je Vukić imao bolje dodatne kriterije.

Organizator Turnira je dodijelio pehar u trajno vlasništvo za pobjednika, kao i nagrade za 10 najbolje plasiranih igrača i specijalnu nagradu za najuspješnijeg igrača ŠK “Napredak” Sarajevo međunarodnog majstora Arapović Vitomira. Nakon zatvaranja turnira priređen je tradicionalni završni koktel za sve sudionike.


Copyright © 2017 SKNapredak.com | Kontakt