Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
IZVJEŠTAJ SA “21. NAPRETKOVOG BOŽIĆNOG TURNIRA U ŠAHU” - Sahovski Klub Napredak

IZVJEŠTAJ SA “21. NAPRETKOVOG BOŽIĆNOG TURNIRA U ŠAHU”

IZVJEŠTAJ SA “21. NAPRETKOVOG BOŽIĆNOG TURNIRA U ŠAHU”

U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo i Federalnog Ministarstva kulture i sporta, u nedjelju 23.12.2011. godine u Klubu “Lira” s početkom u 12 sati održan je 21. po redu, tradicionalni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića. Turnir je uz prigodan govor otvorila g-đa Mioljka Kuburović, potpredsjednica Sportskog društva “Napredak” Sarajevo. Na turniru je sudjelovalo 61 natjecatelj iz Bosne Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije, od toga 22 sa međunarodnim titulama. Pored šest velemajstora Predojević Borkija, Dizdarević Emira, Vukić Milana, Kosić Dragana, Savić Miodraga i Stojanović Dalibora, ženskog velemajstora Dimitrijević Aleksandre, nastupilo je i osam međunarodnih majstora i sedam majstora FIDE. Nakon odigranih devet kola po švicarskom sustavu, pobijedio je reprezentativac Crne Gore i standardni član ekipe ŠK “Napredak” Sarajevo velemajstor Kosić Dragan sa osvojenih 7 poena. Isti broj poena imali su i velemajstori Dizdarević i Vukić, ali je Kosić imao bolje dodatne kriterije.

Organizator Turnira je dodijelio pehar u trajno vlasništvo za pobjednika, kao i nagrade za 10 najbolje plasiranih igrača i specijalnu nagradu za najuspješnijeg igrača ŠK “Napredak”. Nakon zatvaranja turnira priređen je tradicionalni završni koktel za sve sudionike.


Copyright © 2017 SKNapredak.com | Kontakt