Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
20. Napretkov međunarodni božićni turnir u šahu - Sahovski Klub Napredak

20. Napretkov međunarodni božićni turnir u šahu

20. Napretkov međunarodni božićni turnir u šahu

U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, u nedjelju 18.12.2011. godine u Klub restoranu “Lira” s početkom u 12 sati održan je 20. po redu, tradicionalni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića. Turnir je uz prigodan govor otvorio g-din Stjepan Kljujić, bivši član Predsjedništva BiH. Na turniru je sudjelovalo 59 natjecatelja iz Bosne Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije, od toga 22 sa međunarodnim titulama. Pored šest velemajstora Predojević Borkija, Dizdarević Emira, Vukić Milana, Bistrić Faruka, Savić Miodraga i Draško Milana nastupili su i sedam međunarodnih majstora i devet majstora FIDE. Nakon odigranih devet kola po švicarskom sustavu, pobijedio je reprezentativac BiH velemajstor Dizdarević Emir sa osvojenih 7 poena. Isti broj poena imali su i velemajstori Savić i Vukić, ali je Dizdarević imao bolje dodatne kriterije.
Organizator Turnira je dodijelio pehar u trajno vlasništvo za pobjednika, kao i nagrade za 10 najbolje plasiranih igrača i specijalnu nagradu za najuspješnijeg igrača ŠK “Napredak”. Nakon zatvaranja turnira priređen je tradicionalni završni koktel za sve sudionike.


Copyright © 2017 SKNapredak.com | Kontakt