Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
19. Napretkov božični turnir u šahu - Sahovski Klub Napredak

19. Napretkov božični turnir u šahu

19. Napretkov božični turnir u šahu

U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, u nedjelju 19.12.2010. godine održan je 19. po redu, tradicionalni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića, s početkom. Turnir je uz prigodan govor otvorio načelnik Općine Stari Grad g-din Ibrahim Hadžibajrić, na čijem području se nalazi Klub restoranu “Lira”, u kojem se održavao turnir. Na turniru je sudjelovalo 61 natjecatelja iz Bosne Hercegovine, Hrvatske i Slovenije, od toga 18 sa međunarodnim titulama. Pored trojice velemajstora Predojević Borkija, Vukić Milana i Bistrić Faruka, nastupili su i pet međunarodnih majstora, devet majstora FIDE i ženski velemajstor Dimitrijević Aleksandra. Nakon odigranih devet kola po švicarskom sustavu, pobijedio je olimpijski reprezentativac BiH velemajstor Predojević Borki sa osvojenih 7 1/2 poena.

Organizator Turnira je dodijelio pehar u trajno vlasništvo za pobjednika, kao i nagrade za 10 najbolje plasiranih igrača i specijalnu nagradu za najuspješnijeg igrača ŠK “Napredak”. Nakon zatvaranja turnira priređen je tradicionalni završni koktel za sve sudionike.


Copyright © 2017 SKNapredak.com | Kontakt