Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
18. Napretkov međunarodni božični turnir u šahu - Sahovski Klub Napredak

18. Napretkov međunarodni božični turnir u šahu

18. Napretkov međunarodni božični turnir u šahu

U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, u nedjelju 20.12.2009. godine održan je 18. po redu, tradicionalni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića, s početkom u 12,00 u Klub restoranu “Lira”. Na turniru je sudjelovalo 47 natjecatelja iz Bosne Hercegovine i Slovenije. Pored dvojice velemajstora Dizdarević Emira i Vukić Milana, nastupili su i pet međunarodnih majstora, te sedam majstora FIDE. Zbog loših vremenskih prilika sudjelovanje na turniru su otkazali šahisti iz Hrvatske i Crne Gore. Nakon odigranih devet kola po švicarskom sustavu, pobijedio je olimpijski reprezentativac BiH međunarodni majstor Stojanović Dalibor sa osvojenih 8 poena.
Organizator Turnira je dodijelio pehar u trajno vlasništvo za pobjednika, kao i nagrade za 10 najbolje plasiranih igrača i dvije specijalne nagrade za najuspješnijeg igrača ŠK “Napredak” i najboljeg plasiranog omladinca. Nakon zatvaranja turnira priređen je tradicionalni završni koktel za sve sudionike.


Copyright © 2018 SKNapredak.com | Kontakt