Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/motorcyc/public_html/sknapredak/includes/db.php on line 8
17 Napretkov međunarodno božični turnir u šahu - Sahovski Klub Napredak

17 Napretkov međunarodno božični turnir u šahu

17 Napretkov međunarodno božični turnir u šahu

U organizaciji ŠK “Napredak” Sarajevo, pod pokroviteljstvom HKD “Napredak” i supokroviteljstvom Ministarstva kulure i sporta Kantona Sarajevo, 20.12.2008. godine (subota), održan je 17. po redu, tradicionalni međunarodni šahovski turnir prigodom katoličkog blagdana Božića u Klub restoranu “Lira”. Turnir je bio pozivnog karaktera, a sudjelovalo je 55 natjecatelja po pozivu organizatora - igrači sa rejting liste Hrvatske, Slovenije i BiH. Na turniru je nastupilo 18 igrača s večim titulama – 2 velemajstora, 6 međunarodnih majstora i 10 FIDE-majstora. Natjecanje se igralo po Švicarskom sustavu od devet kola, s tempom igre od 10 minuta po igraču za partiju. Nakon završenih devet kola pobjednik turnira je postao velemajstor Vukić Milan. Iza njega su se plasirali šahovski olimpijci BiH, međunarodni majstori Stojanović Dalibor i Bogut Željko.
Organizator Turnira je dodijelio pehar u trajno vlasništvo za pobjednika, kao i nagrade za 10 najbolje plasiranih igrača i dvije specijalne nagrade. Nakon zatvaranja turnira priređen je tradicionalni završni koktel za sve sudionike.


Copyright © 2018 SKNapredak.com | Kontakt